De functies van deze elegante bediening voor uw woning op een rij..

Eenmaal klikken

Loxone Bedieningsknop
Loxone blinds up
ZONWERING OPEN
loxone licht uit
LICHT AAN/SCENE
MUZIEK AAN/LUIDER
loxone blinds down
ZONWERING DICHT

MUZIEK AAN/ZACHTER


Meerdere klikken

Loxone Bedieningsknop
loxone volgende muziekbron
DUBBEL KLIK
VOLGENDE MUZIEKBRON
loxone volgende muziekbron
DUBBEL KLIK - KAMER UIT

Bij het verlaten van de ruimte. Dubbel klikken en in de betreffende ruimte wordt alles uitgeschakeld

loxone muziek uit
DUBBEL KLIK
MUZIEK UIT
loxone volgende muziekbron
TRIPPEL KLIK - HUIS UIT

Met de drie dubbele klik gaat de woning in rust/slaapmodus.

Elke Tree variant is uitgerust met een temperatuur- en vochtigheidssensor

Smart Home, dat is Life easy.


Ontdek alle revolutionaire oplossingen voor veiligheid, klimaat en multimedia

De Touch Surface

De Touch Surface is het nieuwe revolutionaire drukknop concept van Loxone. Met de knop maakt u een knop waar u maar wilt.
Denk bijvoorbeeld aan het keukenblad, de wand in de douchecabine, de eettafel, of verwerk ze in uw nachtkastjes.
Met een dikte van maximaal 30 mm is de knop vrijwel achter elk materiaal te bevestigen. Steen, Keramiek, Hout of zelfs glas. Geen probleem voor de Touch Surface.

Touch Surface

Veiligheid

Als er niemand aanwezig is doet uw woning alsof dat wel zo is. Op realistische tijden wordt de verlichting en zonwering aangestuurd om aanwezigheid te simuleren. Als de kinderen al liggen te slapen en de bel gaat, zullen alleen de lichten in de woonkamer en keuken knipperen waardoor de kinderen niet worden gewekt door het geluid van de bel.
Bij rook, inbraak en meer zal het systeem de verlichting laten knipperen. Al dan niet in combinatie met uw Music Server voor het geluid. Zomaar wat voorbeelden van de veiligheid die een Loxone installatie aan uw woning toe voegt.

secured by Loxone

Klimaatregeling

Door de sensoren in de drukknoppen in uw woning, beschikt het systeem meteen over de juiste gegevens voor de aansturing van uw binnenklimaat. De vochtsensoren vertellen uw afzuigsysteem dat er teveel vocht aanwezig is in de badkamer bijvoorbeeld, de afzuiger gaat aan. Vocht weer op peil? De afzuiger slaat automatisch weer af.
Verwarmen, koelen, verduisteren, het naar beneden sturen en weer omhoog halen van uw buiten- en binnen zonwering, het gebeurd allemaal volledig automatisch. Of uiteraard handmatig indien gewenst via de drukknop of de Loxone app.

Loxone Thermostaat

Multimedia en Muziek

In elke kamer in huis genieten van uw favoriete muziek. Tot 20 zones worden door de Loxone server ondersteund, en alle zones zijn eenvoudig te bedienen via de drukknoppen of de Loxone App.
Speel muziek van Spotify, Google Play Music, TuneIn, kies een van de 100.000 online radiostations, of speel liedjes uit uw eigen collectie. Airplay geeft u de mogelijkheid om uw Apple apparatuur draadloos te verbinden met uw Music Server.
De Loxone Music Server is speciaal voor Smart Homes ontwikkeld, het combineert het alarmsysteem de verlichting en meer met uw multiroom audio systeem.

loxone muziekserver

Toegangscontrole

Met de NFC Code Touch heeft u de oplossing in handen voor deuren, poorten en het alarm. Met een Code touch binnen in de woning kunt u eenvoudig uw alarm inschakelen of bevestigen. Open poorten en deuren met de Touch, zoals uw garagedeur.
De NFC code touch bied vele toepassingen, u bepaald zelf welke functies in de woning u wilt activeren met een code. Ook het openen van meerdere deuren bijvoorbeeld kan eenvoudig gerealiseerd worden met de NFC Code Touch. Ook voor het verhuren van de woning of voor de schoonmaak die alleen op vrijdag langskomt zal de app uitkomst bieden door de mogelijkheid om tijd beperkte codes aan te maken.

NFC Code Touch

Verlichting

Verlichting heeft een grote invloed op onze gemoedsrust. Thuis, maar ook op het werk of in een restaurant. Loxone maakt verlichting eenvoudig en maakt het mogelijk om talrijke armaturen te integreren in de woning of elk ander project. Door verschillende armaturen te combineren en lichtsterktes en kleuren te gebruiken voor het creëren van individuele lichtstemmingen maken we de ruimte nog aangenamer. Door gebruik van indirect licht (zoals LED strips onder het aanrecht of aan het plafond) en een intelligente lichtsturing kunt u alle ruimtes tot hun volle recht laten komen.

Pendulum Antraciet