APHoutGroep

Aphoutgroep

Bij elk project gaat APHoutconstructies van deze standpunten uit:
"Wij kijken niet naar de grootte van een project, maar kijken naar het eindresultaat dat we willen bereiken.""
U kunt bij APhoutGroep terecht voor kleine en grote projecten. Zij werken voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Pixtar heeft haar Showroom ondergebracht bij de APhoutGroep. Hier is het gehele verlichtingsgamma, musicserver met 4 zones, zonwering en diverse Loxone toepassingen te bekijken.

Showroom Pixtar

Meer Informatie


DKB Techniek

DKB Techniek

DKB-Techniek is een jong en groeiend bedrijf, dat in 2007 is opgericht door Dennis van Rijswijk. dkb-techniek is gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven en instellingen en is ook actief in de particuliere sector, waaronder woonhuizen en vakantiehuisjes.

Pixtar heeft een goede samenwerking met DKB-Techniek. Samen ontwikkelden zij een koppeling tussen Loxone en standaard beveiligingsinstallaties. Hierdoor is het mogelijk om je gecertificeerde beveiligingssysteem te koppelen en te bedienen met de Loxone App. Tevens heeft Pixtar het kantoor van DKB-Techniek voorzien van een Loxone installatie.

Meer Informatie


SoloDen

soloden

SoloDen adviseert en levert alleen kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken als Luxaflex, Verosol, Brustor e.a. Naast B2B activiteiten leveren wij ook aan particulieren. Na een eerste contact, waarbij de wensen worden geïnventariseerd, komen wij graag bij u langs met een voorstel en geselecteerd collectie- en monstermateriaal. Voor de uitvoering werken wij samen met een groep gespecialiseerde partners.

SoloDen heeft bij ons in de Showroom de bar voorzien van diverse raamdecoratie. Deze premium zonwering van Luxaflex is volledig geintegreerd in het Loxone systeem

Meer Informatie